Hutten Makelaardij & Bedrijfshuisvesting

De Smalle Zijde 18 A
3903 LP Veenendaal
Tel: (0318) 51 90 02
info@HuttenMakelaardij.nl
Kernreactorstraat 15 G, 3903 LG Veenendaal, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 1.500,- p.m.
Kernreactorstraat 15 G in Veenendaal 3903 LG

Omschrijving

NU NOG 1 UNIT BESCHIKBAAR!

Op het bedrijven terrein Nijverkamp aan de Kernreactorstraat te Veenendaal zijn 3 bedrijfsunits gerealiseerd waarvan er inmiddels 2 (15 F en 15 H) zijn verhuurd en er nog 1 unit (15 G) beschikbaar is voor de verhuur.

Deze aanbieding betreft een bedrijfsunits groot 175m2 op de begane grond. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
De bedrijfsunits hebben een duurzame uitstraling met houten elementen aan de voorgevel. De units zijn optimaal bereikbaar door nabije ligging van de Rondweg-Oost die direct aansluiting geeft op de A12 en in zuidelijke richting via de N233 op de A15. De bedrijfsunits zijn zowel met openbaar vervoer als eigen vervoer goed bereikbaar.

Vloeroppervlak:
De bedrijfsunits bestaan uit ca 175 m2 bedrijfsruimte

Voorzieningen:
- Vrije hoogte van ca. 7,4 meter

Parkeren:
Parkeergelegenheid op eigen terrein

Huurprijs:
€ 18.000,- per unit per jaar te vermeerderen met BTW

Servicekosten:
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Aanvaarding:
In overleg

Plattegrond, tekeningen en foto's
De in deze informatie opgenomen tekeningen en foto's zijn van indicatieve aard, hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Hutten Makelaardij en Bedrijfshuisvesting staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 350 m² Vrije hoogte 740 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 350 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 175 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig