Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Kernreactorstraat 15 B in Veenendaal 3903 LG

Kernreactorstraat 15 B

3903 LG Veenendaal
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Op het bedrijven terrein Nijverkamp aan de Kernreactorstraat te Veenendaal zijn bedrijfsunits gerealiseerd die beschikbaar zijn voor de verhuur. De bedrijfsunit heeft een duurzame uitstraling met houten elementen aan de voorgevel. De unit is optimaal bereikbaar door nabije ligging van de Rondweg-Oost die direct aansluiting geeft op de A12 en in zuidelijke richting via de N233 op de A15. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 134 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op het bedrijven terrein Nijverkamp aan de Kernreactorstraat te Veenendaal zijn bedrijfsunits gerealiseerd die beschikbaar zijn voor de verhuur.

De bedrijfsunit heeft een duurzame uitstraling met houten elementen aan de voorgevel. De unit is optimaal bereikbaar door nabije ligging van de Rondweg-Oost die direct aansluiting geeft op de A12 en in zuidelijke richting via de N233 op de A15. De bedrijfsunit is zowel met openbaar vervoer als eigen vervoer goed bereikbaar.

Vloeroppervlak:
De bedrijfsunit bestaat uit ca 69 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 65 m2 op de verdieping.

Parkeren:
Parkeergelegenheid op eigen terrein

Huurprijs:
€ 15.000,00 per jaar te vermeerderen met BTW

Servicekosten:
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Aanvaarding:
In overleg

Plattegrond, tekeningen en foto's
De in deze informatie opgenomen tekeningen en foto's zijn van indicatieve aard, hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Hutten Makelaardij en Bedrijfshuisvesting staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 134 m² Oppervlakte kantoorruimte 65 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
69 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
65 m²
Aantal verdiepingen
1

Neem contact met ons op

Vul hier uw gegevens in en eventueel uw vraag of opmerking over dit object. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op antwoorden.
 

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.