Hutten Makelaardij & Bedrijfshuisvesting

De Smalle Zijde 18 A
3903 LP Veenendaal
Tel: (0318) 51 90 02
info@HuttenMakelaardij.nl
Kernreactorstraat 15 B, 3903 LG Veenendaal, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 1.250,- p.m.
Kernreactorstraat 15 B in Veenendaal 3903 LG

Omschrijving

Op het bedrijven terrein Nijverkamp aan de Kernreactorstraat te Veenendaal zijn bedrijfsunits gerealiseerd die beschikbaar zijn voor de verhuur.

De bedrijfsunit heeft een duurzame uitstraling met houten elementen aan de voorgevel. De unit is optimaal bereikbaar door nabije ligging van de Rondweg-Oost die direct aansluiting geeft op de A12 en in zuidelijke richting via de N233 op de A15. De bedrijfsunit is zowel met openbaar vervoer als eigen vervoer goed bereikbaar.

Vloeroppervlak:
De bedrijfsunit bestaat uit ca 69 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 65 m2 op de verdieping.

Parkeren:
Parkeergelegenheid op eigen terrein

Huurprijs:
€ 15.000,00 per jaar te vermeerderen met BTW

Servicekosten:
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Aanvaarding:
In overleg

Plattegrond, tekeningen en foto's
De in deze informatie opgenomen tekeningen en foto's zijn van indicatieve aard, hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Hutten Makelaardij en Bedrijfshuisvesting staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 134 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 69 m² Oppervlakte kantoorruimte 65 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig