Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Stationsstraat 78 in Veenendaal 3905 JK

Stationsstraat 78

3905 JK Veenendaal
Huurprijs € 1.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Stationsstraat 78 te Veenendaal

Algemeen
Casco bedrijfsruimte met te realiseren kantoor op de verdieping met een moderne uitstraling gelegen langs de A12 op het Businesscenter ‘’Brinkstate’’.

Deze bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd met de benodigde aansluitingen voor riool, gas, water en elektra. De bedrijfsruimte is standaard voorzien van een overheaddeur, zodat...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Stationsstraat 78 te Veenendaal

Algemeen
Casco bedrijfsruimte met te realiseren kantoor op de verdieping met een moderne uitstraling gelegen langs de A12 op het Businesscenter ‘’Brinkstate’’.

Deze bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd met de benodigde aansluitingen voor riool, gas, water en elektra. De bedrijfsruimte is standaard voorzien van een overheaddeur, zodat deze ruimte kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld productie of opslag. De kantoorruimte is voorzien van een gehele verdiepingsvloer ten behoeve van kantoor– en/of showroom gebruik. Doordat gebruik is gemaakt van duurzame en moderne bouwmaterialen krijgt deze unit een eigen en hoogwaardige uitstraling.

Bereikbaarheid:
Het object is prima bereikbaar door zijn ligging direct bij de Rondweg – Oost. Deze rondweg sluit aan op de Rijksweg A12.
Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is prima. Het NS-station Veenendaal-De Klomp bevindt zich op minder dan 1 km afstand.

Vloeroppervlak
De bedrijfsruimte heeft ca. 100 m2 vloeroppervlakte op de begane grond en circa 100 m2 op de verdieping.
Voorzieningen:
- Vloerverwarming op de verdieping
- Overheaddeur

Parkeren:
3 parkeerplekken op eigen gehuurde terrein

Servicekosten:
Huurder zal zelf zorg moeten dragen voor de aansluitingen bij de nutsbedrijven.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
In overleg

Plattegrond tekeningen en Foto's:
De in deze informatie opgenomen tekeningen en foto's zijn van indicatieve aard, hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. 
Hutten Makelaardij en Bedrijfshuisvesting staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² Perceeloppervlakte 1081 m² Oppervlakte kantoorruimte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
100 m²
Aantal verdiepingen
1

Neem contact met ons op

Vul hier uw gegevens in en eventueel uw vraag of opmerking over dit object. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op antwoorden.
 

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.