Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Hoogstraat 9 in Veenendaal 3901 CE

Hoogstraat 9

3901 CE Veenendaal
Huurprijs op aanvraag Verhuurd

Omschrijving

Hoogstraat 9 te Veenendaal

Algemeen
Het betreft een winkelruimte ter grootte van ca. 253 m² met een riante frontbreedte van maar liefst 10 meter. De winkel is gelegen aan de Hoogstraat, in het bruisende centrum van Veenendaal.

Het centrum van Veenendaal heeft een regiofunctie en beschikt over een groot en gevarieerd aanbod van winkels. In de directe omgeving...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 253 m² In units vanaf 253 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Hoogstraat 9 te Veenendaal

Algemeen
Het betreft een winkelruimte ter grootte van ca. 253 m² met een riante frontbreedte van maar liefst 10 meter. De winkel is gelegen aan de Hoogstraat, in het bruisende centrum van Veenendaal.

Het centrum van Veenendaal heeft een regiofunctie en beschikt over een groot en gevarieerd aanbod van winkels. In de directe omgeving bevinden zich verschillende nationale en internationale retailers alsmede diverse lokale winkeliers zoals , Scheer & Foppen, Le Ballon, Bovendeert Schoenen en Discus van de Weert, WE, Schuurman Schoenen, Purdey

Veenendaal is met 2 op- en afritten op de A12 dan ook goed bereikbaar. Hierdoor heeft Veenendaal ook regionaal een goede dekking. Tevens is Veenendaal met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 253 m² winkelruimte op de begane grond.

Huurprijs
Op aanvraag

BTW
Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
In overleg eventueel is verhuurder bereidt een kortlopend huurcontract aan te gaan.

Opzegtermijn
In overleg. maar met een kortlopend contract 3 maanden

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief BTW.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en BTW per maand vooruit.
Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 253 m² Verkoopoppervlakte 253 m² Perceeloppervlakte 494 m² Frontbreedte 1000 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 253 m² Locatie Winkelcentrum, Woonomgeving Locatie toelichting A-lokatie Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
253 m²
In units vanaf
253 m²
Verkoop vloeroppervlakte
253 m²
Frontbreedte
1000 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja

Neem contact met ons op

Vul hier uw gegevens in en eventueel uw vraag of opmerking over dit object. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op antwoorden.
 

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring