Mijn favorieten

Meer over ons kantoor

Achtergrond kantoor

Hutten Makelaardij is in zijn vestigingsplaats Veenendaal van oudsher sterk aanwezig.
Waardoor wij zowel op het gebied van de woningmakelaardij maar vooral op het gebied van bedrijfsmakelaardij zeer goede naamsbekendheid genieten.
Vanuit ons kantoor aan De Smalle Zijde 18A te Veenendaal gelegen direct bij de Rondweg Oost zijn wij actief in Veenendaal en de regio maar ook daarbuiten zijn wij vaak te vinden.


­

Lokale kennis

Doordat ons kantoor al vele jaren werkzaam is binnen de regio Veenendaal hebben wij specialistische kennis en ervaring in huis en kunnen wij bogen op een brede ervaring.

­

Regionale dekking

Hutten Makelaardij is een kantoor met een groot netwerk en neemt deel in grotere verbanden als de Nederlandse vereniging van Makelaars (NVM) in de vakgroep Business ­en Wonen en het Taxatiemanagenement Instituut (TMI).
Hierdoor hebben wij doorlopende kontakten met kantoren door het gehele land en met name in de regio om door uitwisseling van onderlinge gegevens beter en sneller resultaat kan worden geboekt.
De deelnemende kantoren hebben in hun vestigingsgebied een sterke marktpositie waardoor u zowel regionaal als lokaal optimaal profiteert van de voordelen van ons netwerk.

­

Specialisaties

 

Retail:

Naast de normale zaken als verhuur en verkoop en taxaties hebben wij ons toegelegd op retail zaken.
Dit betekent dat wij niet alleen goed op de hoogte zijn van het winkelbestand met de bijhorende achtergrondinformatie bijvoorbeeld om tot een juiste huurprijs te komen. Maar ook van de ontwikkelingen op dat gebied.
Waarbij naast deelname in expert groepen op dat gebied ook gebruik wordt gemaakt van gespecialiseerde softwarepakketten als Locatus.
Vanuit de Retail specialisatie kunnen wij u met voldoende onderbouwing adviseren om te komen tot een juiste huurprijsaanpassing volgens 7:303 / 304 BW.
­

 

Taxaties:

Middels inschrijving in de registers van het Nederlands Register van Taxateur NRVT en Vastgoedcert in de kamers Wonen en Bedrijfsmatig onroerend goed en ­lidmaatschap van het Taxatiemanagement Instituut TMI kunnen wij taxaties leveren op alle gebieden.
Zoals taxaties t.b.v. financiering en of een aan-, of verkoopbeslissing,fiscale taxaties t.b.v. de jaarstukken en  gezamenlijke taxaties met de Belastingdienst.

 

Klachtenprocedure 

Ook wij hebben een klachtenprocedure. Deze vindt u hier 

Hutten Makelaardij & Bedrijfshuisvesting

Kantoor Vestiging Hutten Makelaardij & Bedrijfshuisvesting

Adresgegevens

De Smalle Zijde 18 A
3903 LP Veenendaal
KvK nummer: 52967330
BTW nummer: NL85806.83.385.B02
09:00 - 17:00